Az Apple Watch új ruhája

Szerző: 
Forrás: 
Noomoon LABB
2017.01.11.
Az Apple Watch új ruhája - Fotó: Noomoon LABB

Benjamin Hubert londoni tervező a svájci Noomoon cég megbízásából szíjat készített az Apple Watch-okra.

Az Apple Watch új ruhája - Fotó: Noomoon LABB

Az Apple Watch okosórák rendesen letarolták tavaly a piacot, voltak olyan nyári napok, amikor 50 ezer darab is elkelt belőlük, ami három hónap alatt 4 millió órát jelent. Idén kicsit lecsengett a láz, aminek több oka is van. Egyrészt a második verzió kinézetre semmilyen változást nem hozott, az új szolgáltatások – a GPS funkció és a vízállóság – miatt pedig sokan inkább nem cserélték le meglévő órájukat.

Már csak azért sem, mert az almás óra nem olcsó mulatság, a belépő szint éppen 100 ezer forint, míg az asztrofekete rozsdamentes acél tokkal és szíjjal felszerelt változatért 400 ezer forintnál is többet kérnek. Ilyen árakkal pedig nehéz tömegterméket árulni a ruhák és a kiegészítők piacán. Hiszen pár hónap alatt bármi kimegy a divatból, így minek túl sokat költeni rá. A divatbolond Apple Watch tulajdonosoknak sincs azonban minden veszve, mert több designer is segít nekik egyedivé tenni órájukat.

Az Apple Watch új ruhája - Fotó: Noomoon LABB

Benjamin Hubert londoni tervezőt, aki főleg bútorokkal és belsőépítészeti megoldásokkal foglalkozik, szintén megihlette a feladat, és a svájci Noomoon cég megbízásából szíjat készített az Apple Watch-okra. A szíj anyaga egy szintetikusan előállított gumi, az úgynevezett fluoroelastomer, ami rendkívül jól alakítható és strapabíró. A guminak köszönhetően a fogas szerkezetű szíj könnyen felcsatolható és levehető, a színkombinációkat pedig úgy állították össze, hogy mindig alkalomhoz illőt választhasson magának az óra tulajdonosa. 

Az Apple Watch új ruhája - Fotó: Noomoon LABB

 

Melyik a kedvenc városod? Rakd ki a szobádba egyedi falióraként!

A Budapest óra az egyik legszebb!

A világ első robot-bőröndje – beépített érzékelőinek köszönhetően – mindent „lát és hall” maga körül, így kikerülve az akadályokat követi gazdáját, és segíti abban, hogy önfeledt és kényelmes utazásban legyen része.

Hajszárító, ami mellett zenét hallgathatunk és a hajunkat sem károsítja? Ez már nem utópia, kapható a Dyson Supersonic.

Ma már egyre kedvezőbb árakon szerezhetjük be a legújabb, mindennapjainkat megkönnyítő pulzusmérőket és aktivitásmérő karpántokat, amelyek formailag is egyre szebbek, letisztultabbak…

Képes adatbázis ajánló

Olympus Stylus TG-2

Olympus Stylus TG-2

Forrás: 
www.red-dot.de