Elysee – vintage design

Szerző: 
2016.11.12.
Elysse – vintage design - Fotó: Elysee

A közel száz éves múltra tekint vissza a „Made in Germany” védjeggyel ellátott Elysee órák gyártója.  Legyen akár klasszikus, modern, vagy sportos az ízlésed, az Elysee órái között biztosan megtalálod a stílusodhoz leginkább illőt.

Elysse – vintage design - Fotó: Elysee

Az Elysee családi vállalkozás, a német termékek iránt támasztott legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelel, amit mi sem bizonyít jobban, mint a 2013-ban megszerzett „Made in Germany” védjegy-minősítés. Az órák teljes gyártása, a tervezés, a termékfejlesztés és a végső összeszerelés is Németországban, Düsseldorfban készül, így minden folyamat egy helyen összpontosul.

Elysse – vintage design - Fotó: Elysee

A Gents Classic kollekció darabjai a klasszikus vintage élményt keltik, így tökéletesen kiegészítik az öltözéket a mindennapi street-style viseletben, de kitűnő választás üzleti tárgyalásra, vagy egy randira is. A stílusunkhoz illő karóra magabiztossá teszi a megjelenést, ezért fontos, hogy a megfelelő darab mellett döntsünk. Az Elysee 22 férfi termékcsaládja között találhatunk órákat borjúbőrből, rozsdamentes acélból, vagy éppen szilikonból készült szíjjal. A tokok kizárólag 316L típusú rozsdamentes acélból, az órák üvegei pedig edzett ásványból, vagy zafírból készülnek, ezért kifejezetten karcállóak, és rendkívül tartósak, ezen felül pedig a lencsék mindegyike tükröződésmentes is.

Elysse – vintage design - Fotó: Elysee

Az Elysee-nél az órák bevonatához svájci technológiát használnak, aminek lényege, hogy ionizációs eljárással adnak színeket hozzá (pl. sárga arany, rózsa arany, szürke, fekete, stb.), így teljesen kopásálló és károsanyag-mentes lesz.

A híres Forma 1-es pilóta, Graf Berghe von Trips ihlette kollekció darabjai nem csak megőrzik a német versenyző emlékét, hanem a sportosan elegáns megjelenésnek is eleget tesznek, így a vezetés szerelmeseinek a kormány mögött komfortos élményt adnak, férfias erőt kölcsönözve annak viselőjének. 2008-ban Jochen Mass autóversenyző is a márka nagykövetévé vált, így idén az Elysee márka újra egy limitált kiadású szériával rukkolt elő. A versenyzés megszállottjai azonban nem csak a nagykövetek inspirálta kollekcióban találhatják meg kedvencüket, hanem a Gents Competiton darabjai közül is szabadon válogathatnak a Start-Up, a The Race, vagy a Yachting Timer órái között.

Elysse – vintage design - Fotó: Elysee

Az Elysee órakínálatában a hölgyek számára is széles termékskála áll rendelkezésre a tökéletes outfit kiegészítéséhez. A nők szépsége, bája, vidámsága mindegyik órában tükröződik, attól függetlenül, hogy stílusában mennyire különbözhetnek egymástól. Az Elysee női órái 9 családba sorolhatók, amik között megtalálhatók a klasszikus, sportos és romantikus darabok is.

Elysse – vintage design - Fotó: Elysee

A Nora kollekció igazi luxusélményt ad viselőjének, hiszen 52 Swarovski kristály díszíti, annak csillogása pedig még fényesebbé teszi a rozsdamentes acél szíjjal készült karórát. Azoknak, akik a szintén kristályokkal kirakott, ám bőrszíjas és texturált számlapú órákat részesítik előnyben, a Diana kollekció darabjai a legmegfelelőbbek, de előre szólunk, a választás így is nagyon nehéz lesz! A női kollekciók között ezenkívül sportosan elegáns, kerek formákat, tiszta vonalakat és finom egyszerűséget is találhatunk, amelynek mindegyik darabja divatot és frissességet sugároz.

Elysse – vintage design - Fotó: Elysee

 

Augusztus 23-án bemutatták a VW T-Roc-ot. A Golf népszerűségét meglovagolva új változatot dolgoztak ki a konstruktőrök. A szabadidő-autónak, vagy crossovernek nevezett jármű valószínűleg sikeres lesz a márka kedvelői között.

 

Stílusos, eredeti szépség, mely mentes mindennemű stilisztikai modorosságtól – tisztán és lenyűgözően fejezi ki az eleganciát, miközben innovációját tekintve is lenyűgöző!

Miért pont Valkyrie Rune lett a neve, nem tudni. Mindenestre remekmű, műalkotás. Sikerült a Honda mérnökeinek időtállót alkotniuk.

Egyre több gyártó jelenik meg az okostelefonok mellett okosórákkal is, ám a konzervatív ízlésű óraszeretőket nem sikerül elcsábítaniuk. Egy magyar tervező, Balogh Gábor egy merőben új koncepciót tett le az asztalra, amelyet a nemzetközi sajtó azonnal felkapott, bízunk benne, hogy valamelyik gyártó meg is valósítja. 

Képes adatbázis ajánló

Ferrari F12 Berlinetta

Ferrari F12 Berlinetta

Forrás: 
Ferrari