Trendi aktivitásmérő karkötők és pulzusmérő órák

Xiaomi - D 21 aktivitásmérő karpánt - Fotó: Xiaomi

A Polar persze világelső a pulzusmérő óráit tekintve, és számtalan modellt kiadtak már az évek során, az idei FT4 néven futó pulzusmérő óra viszont egyszerű szépségénél fogva hódít.

Polar – FT4 pulzusmérő óra - Fotó: Polar

Nőies, gyönyörű színekben is választhatjuk, és akkor is remek társunkká válhat, ha úszni szeretünk, illetve a vízi sportokban leltük meg önmagunkat. Az alapvetően pulzusmérésre és kalóriaszámlálásra szánt kis készülék azok számára készült elsősorban, akik nem szeretik túlbonyolítani az életüket. Kényelmes textil jeladó övvel hozták forgalomba, kódolt jelátvitellel bír, így elkerüli az interferenciát.

Polar – FT4 pulzusmérő óra - Fotó: Polar

Az ugyan kevésbé ismert, ám rendkívül vonzó árfekvésű ID 107 (DO Technology) névre hallgató aktivitásmérő karpánt nagy előnye, hogy kompakt a kialakítása, mindkét nem képviselői remekül kihasználhatják. Ehhez a széles színválasztéka, kellemes, finom, letisztult külseje is hozzájárul.

ID 107 aktivitásmérő karpánt (DO Technology) - Fotó: DO Technology

Irodistáknak remek funkció az ülés-emlékeztetés, mely kíméletlenül megmondja, ha túl sokat ültünk egyhelyben, illetve nem mozogtunk még aznap eleget.

ID 107 aktivitásmérő karpánt (DO Technology) - Fotó: DO Technology

Fém készülékháza rozsdamentes acélból készült, divatos színvilágban kapható. Az Android és iOs rendszerekkel egyaránt kompatibilis vízálló eszközhöz egyedi applikáció is elérhető, melyekkel együttesen nem csak a pulzust, de az elégedett kalóriákat, lépéseink számát, illetve a megtett távolságot is nyomon követhetjük – s emellett még további izgalmas funkciót kínál nekünk, mint asz ébresztő, a hívás-emlékeztető, vagy a távoli kamerakezelő is akár!

ID 107 aktivitásmérő karpánt (DO Technology) - Fotó: DO Technology

A Xiaomi D 21 modellje ezzel szemben egy aprócska, 4 színben (fekete, rózsaszín, lila és fehér) ányalatokban kapható karkötő, mely a 64X48 pixeles felbontással rendelkező OLED kijelzőjén keresztül nem csak a hozzá kapcsolt applikáción keresztül, hanem magán az eszközön is megjeleníti a számunkra fontos információkat.

Xiaomi - D 21 aktivitásmérő karpánt - Fotó: Xiaomi

Információból pedig akad itt is bőven: az elfogyasztott kalóriák mennyisége, az aktuális pulzus számunk, megtett lépéseink száma mellett hívás-értesítés vagy SMS funkció is található. 45 x 24 x 12mm-es kijelzőmérettel és kb 3-4 napra elegendő töltéssel bíró, 80mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik.

Xiaomi Mi Band 2 - egyszerű és közkedvelt kis aktivitásmérő karpánt - Fotó: Xiaomi

Közkedvelt még a felhasználók körében a Xiaomi Mi Band 2 típusú aktivitásmérő egyszerű kis karpántja is, mely egy egyszerű kis karkötő ránézésre, azonban számos előnyös funkciót tartogat szintúgy számunkra, és mindössze néhány ezer forintért beszerezhetjük.

Alumínium és mikro perfolrált külső házát, és szép színeit elnézve nem is csoda, hogy nagy kedvenc lett a felhasználók körében, és ha még azt is hozzávesszük, hogy a termék egyéves évfordulójára számos újítást, többek között érintőkijelzőt is kapott…

 

 

 

Fejlett funkciók és elegáns megjelenés - az Ambit2 Sapphire karóra a Suunto design igazi fémjele, hiszen a kíváló minőségű anyagok használata nem csak a funkcionalitást szolgálják, hanem az igényes megjelenést is tükrözik. 

A Moto X megrendelése előtt már kiválaszthatjuk, hogy az előlap, hátlap milyen színű legyen, illetve a gombokat is az ízlésünkre formálhatjuk.

Változatos színű okosórák és okos karkötő, amelyek értesítenek a bejövő hívásokról, üzenetekről, ezen felül számos további funkcióval könnyítik meg a mindennapokat. 

Képes adatbázis ajánló

Bose SoundLink Bluetooth Speaker II

Bose SoundLink Bluetooth Speaker II

Forrás: 
www.bose.com