E-tinta a falon - ClockONE ™

Szerző: 
Forrás: 
Twelve24
2014.02.21.
ClockONE ™ - Fotó: Twelve24

A bostoni székhelyű Twelve24 ™ cég inspiráló terméke a ClockONE ™  falióra, amely ez elektronikus papír kijelzők képességét kihasználva egy ultravékony , egy méter hosszú, egyedi stílusú dísz lehet akár otthon akár az irodában.  
Az e-tinta lehetővé teszi az egyedülálló termékdesign megalkotását, hiszen rendkívül vékony kijelzők is megvalósíthatóak és ráadásul egyedi formákat lehet vágni. Előnyei közé tartozik továbbá az igencsak alacsony energiafogyasztás. 
A ClockONE ™ mindössze 4 mm vékony, egy méter hosszú, így a súlya kevesebb, mint 2 kg és ráadásul egyetlen gombelemmel egy évig is működik. Az egyedi design magában foglalja az egyszerű és intuitív kezelőszerveket, valamint az innovatív mágneses rögzítési rendszert, amely egy csavart használ, és nem igényel vízszintes síkot.

ClockONE ™ az irodában - Fotó: Twelve24

A tervezők célja az volt, hogy bemutassák, mennyire egyedi terméket lehet készíteni az e-tinta technológiával, ami nem csak az információk puszta megjelenítésére alkalmas, ahogyan azt a hétköznapi életben megszoktuk. 
A ClockONE ™  megmutatta, hogy ez e-tinta nemhogy korlátozná a tervezők fantáziáját, hanem inkább újabb lehetőséget ad a designerek számára. 

 

A tabletek és rajzolótáblák piacán az elképesztő technikai fejlődés által lehetővé vált, hogy az egyes eszközök közelítse

Az autógyártók egyre rukkolnak elő az újabb és újabb modellekkel, tavasszal a Genfi Autószalon alkalmával számos olyan városi kisautót mutattak be, amelyeket kifezejetten nőknek, mégpedig bevállalós, stílusos nőknek szántak. 

Fejlett funkciók és elegáns megjelenés - az Ambit2 Sapphire karóra a Suunto design igazi fémjele, hiszen a kíváló minőségű anyagok használata nem csak a funkcionalitást szolgálják, hanem az igényes megjelenést is tükrözik. 

A Moto X megrendelése előtt már kiválaszthatjuk, hogy az előlap, hátlap milyen színű legyen, illetve a gombokat is az ízlésünkre formálhatjuk.

Képes adatbázis ajánló

Sony WX300

Sony WX300

Forrás: 
Sony Europe Ltd.