Herdsman: Kortárs magyar faliórák

Forrás: 
Herdsman
2014.01.10.
Herdsman Portal - Fotó: Herdsman

Herdsman márkanév alatt 2012 óta különleges faliórák készülnek, kézimunkával csiszolt rozsdamentes acélból, letisztult formatervek alapján.

A 9 modellből álló kollekció minden egyes darabja egyéni újraértelmezés, amely harmonikusan illeszkedik különböző belterekhez, és valódi dísztárgyak szerepét tölti be.

A kifinomult külsőhöz német gyártású Junghans és UTS kvarcszabályozású óraszerkezet párosul.

 

Herdsman Portal - Fotó: Herdsman

A Jeep képességeinek széles spektrumát kihangsúlyozva a márka teljes modellkínálata felvonul a Közel-Kelet első számú autóipari rendezvényén a Dubaji Autószalonon.

Prémiumkategóriás luxushűtők, melyeknek tartalmát távolról, a szupermarketből is elérhetjük, ahogyan már a reggeli teafőzést elindíthatjuk a hálószobából: elképesztő újdonságok egyenesen Las Vegasból, a 2016 CES technológiai szakmai kiállításról…

Az OMEGA Grey Side of the Moon kialakításával az innovatív gondolkodás új modelljét hozták létre az óratervezés svájci mesterei. A történelmi idők előtti Namíbiában fellelt Gibeon meteorit mintázatát álmodták az óra számlapjára. 

A kisebb vállalatok, szalonok, üzletek és persze az innovatív otthonok trendi és tudatos megoldása a maximális higiéniára…

Képes adatbázis ajánló

Jaeger-LeCoultre Le lierre parure karóra

Jaeger-LeCoultre Le lierre parure karóra

Forrás: 
Jaeger-LeCoultre