Suunto Ambit 2: elegáns megjelenés - sportos funkciók

Szerző: 
2014.01.06.
Suunto Ambit Sapphire - Fotó: Suunto

A Suunto Ambit2 Sapphire a 2013 év Red Dot Design Best of the Best díjasa lett, nemhiába. Fejlett funkciók és elegáns megjelenés - az Ambit2 Sapphire karóra a Suunto design igazi fémjele, hiszen a kíváló minőségű anyagok használata nem csak a funkcionalitást szolgálják, hanem az igényes megjelenést is tükrözik. A szálcsiszolt acél keret és a zafír kristály üveg prémium megjelenést biztosít, emellett az erős, üvegszál erősítésű burkolatot úgy alakították ki, hogy a csukló számára teljes kényelmet nyújt. A designos külső jól párosul a kulcsfontosságú elemekkel, mint például 3D iránytű, útvonal navigáció, barometrikus információk, magasságmérő és egyéb outdoor funkciók. További színekben is elérhető, akár női változtatban is.

Suunto Ambit White - Fotó: Suunto

 

A faliórák otthonunk vagy irodánk díszei lehetnek, folyamatosan emlékeztetnek minket az idő múlására. Hétköznapjaink során általában sietünk valahová, az óra jelzi: itt az idő. Néhány designer az óra figyelmeztető ketyegését szeretné megállítani és teljesen új formába önteni a megállíthatatlanul múló időt. 

Augusztus 23-án bemutatták a VW T-Roc-ot. A Golf népszerűségét meglovagolva új változatot dolgoztak ki a konstruktőrök. A szabadidő-autónak, vagy crossovernek nevezett jármű valószínűleg sikeres lesz a márka kedvelői között.

 

Miért pont Valkyrie Rune lett a neve, nem tudni. Mindenestre remekmű, műalkotás. Sikerült a Honda mérnökeinek időtállót alkotniuk.

Stílusos, eredeti szépség, mely mentes mindennemű stilisztikai modorosságtól – tisztán és lenyűgözően fejezi ki az eleganciát, miközben innovációját tekintve is lenyűgöző!

Képes adatbázis ajánló

Ferrari Scuderia Ferrari Pit Crew Nagy Britannia színekben

Ferrari Scuderia Ferrari Pit Crew Nagy Britannia színekben

Forrás: 
Ferrari