Suunto Ambit 2: elegáns megjelenés - sportos funkciók

Szerző: 
2014.01.06.
Suunto Ambit Sapphire - Fotó: Suunto

A Suunto Ambit2 Sapphire a 2013 év Red Dot Design Best of the Best díjasa lett, nemhiába. Fejlett funkciók és elegáns megjelenés - az Ambit2 Sapphire karóra a Suunto design igazi fémjele, hiszen a kíváló minőségű anyagok használata nem csak a funkcionalitást szolgálják, hanem az igényes megjelenést is tükrözik. A szálcsiszolt acél keret és a zafír kristály üveg prémium megjelenést biztosít, emellett az erős, üvegszál erősítésű burkolatot úgy alakították ki, hogy a csukló számára teljes kényelmet nyújt. A designos külső jól párosul a kulcsfontosságú elemekkel, mint például 3D iránytű, útvonal navigáció, barometrikus információk, magasságmérő és egyéb outdoor funkciók. További színekben is elérhető, akár női változtatban is.

Suunto Ambit White - Fotó: Suunto

 

A világon elsőként olyan okos sisakot fejlesztettek ki, mely fényekkel jelzi a kerékpáros haladási irányát, hirtelen fékezését.

 

A megújuló energia jövőjébe vetett hit csillan meg a Caly Poly Prove Lab járművében, mely teljes mértékben napelemmel hajtott, és nagyon gyors.

 

Az autógyártók egyre rukkolnak elő az újabb és újabb modellekkel, tavasszal a Genfi Autószalon alkalmával számos olyan városi kisautót mutattak be, amelyeket kifezejetten nőknek, mégpedig bevállalós, stílusos nőknek szántak. 

A környezetbarát anyagokból fogkeféket gyártó GOODWELL egy olyan elektromos fogkefével rukkolt elő, melynek nincs szüksége időigényes töltésre.

 

Képes adatbázis ajánló

JWLRYMACHINE extravagáns karóra

JWLRYMACHINE extravagáns karóra

Forrás: 
MB and F