Suunto Ambit 2: elegáns megjelenés - sportos funkciók

Szerző: 
2014.01.06.
Suunto Ambit Sapphire - Fotó: Suunto

A Suunto Ambit2 Sapphire a 2013 év Red Dot Design Best of the Best díjasa lett, nemhiába. Fejlett funkciók és elegáns megjelenés - az Ambit2 Sapphire karóra a Suunto design igazi fémjele, hiszen a kíváló minőségű anyagok használata nem csak a funkcionalitást szolgálják, hanem az igényes megjelenést is tükrözik. A szálcsiszolt acél keret és a zafír kristály üveg prémium megjelenést biztosít, emellett az erős, üvegszál erősítésű burkolatot úgy alakították ki, hogy a csukló számára teljes kényelmet nyújt. A designos külső jól párosul a kulcsfontosságú elemekkel, mint például 3D iránytű, útvonal navigáció, barometrikus információk, magasságmérő és egyéb outdoor funkciók. További színekben is elérhető, akár női változtatban is.

Suunto Ambit White - Fotó: Suunto

 

Kompakt sztereó erősítő, nagy teljesítményű hangszórók – optimális kombináció a kiváló hangminőségű zenehallgatáshoz.

A CES 2016-os technológiai kiállításán, Las Vegasban bizonyára minden modern reform-háziasszony álma látszott megvalósulni az új sütőkkel: Slim Fry technológia, Smart Multi Sensor, 4D-s hőtechnológia, és PerfectRoast húshőmérő? Ismerkedjünk meg velük most közelebbről…

Elérkezett az év nagy pillanata az Alfa Romeonál. Április közepétől már rendelhető az új Giulia. A modell a 2016-os Genfi Autószalonon tartja globális előzetesét: nem kevesebb, mint négy különböző kivitelben. 

Képes adatbázis ajánló

MASS házimozi hangfal-rendszer

MASS házimozi hangfal-rendszer

Forrás: 
www.red-dot.de