Portré

Design inspiráció, technológiai innovációk - eredeti karóra budapesti gyártással!

Művészi véna és mérnöki illetve tudományos látásmód – ennek a háromnak a keresztmetszete Maform. A külföldön is elismert hazai csapat hat innovatív dizájnerből áll, akik átláthatóságot és újszerűséget hoznak a felhasználók életébe világszerte…

A tavaly piacra dobott LOGIFACES 3D beton puzzle sikere után idén ősszel új játékkal, a LOGIPLACES  puzzellel jelentkezik a Tervhivatal stúdió. 

 

Vitorlás hajó, amely úgy nyitogatja a szárnyát akár a madár? Autó, amely a sebesség függvényében egyre laposabb formát ölt? Buzási Szilveszter designer a bionikát alkalmazza tárgyainak tervezése során.

Egyre több gyártó jelenik meg az okostelefonok mellett okosórákkal is, ám a konzervatív ízlésű óraszeretőket nem sikerül elcsábítaniuk. Egy magyar tervező, Balogh Gábor egy merőben új koncepciót tett le az asztalra, amelyet a nemzetközi sajtó azonnal felkapott, bízunk benne, hogy valamelyik gyártó meg is valósítja. 

Világsiker a mozgássérültek számára fejlesztett, designos elektromos kisautó - a magyar fejlesztő csapat tagjától megtudtuk hogyan vezetett az út idáig. 

Becsei Áron PRIMUS órája az első magyar karóra, és ő pedig a Független Órakészítők Svájci Akadémiájának első magyar, és egyben legfiatalabb tagja.