Logikai játék a Tervhivataltól

Szerző: 
Forrás: 
LOGIPLACES
2015.10.31.
LOGIPLACES

A tavaly piacra dobott LOGIFACES 3D beton puzzle sikere után idén ősszel új játékkal, a LOGIPLACES  puzzellel jelentkezik a Tervhivatal stúdió. 

 

LOGIPLACES

 

Ennek lényege, hogy különböző természeti tájakat és városokat megformázó domborzatot kell a játékosoknak kiraknia. A LOGIPLACES ezáltal képes újraértelmezve a felhasználó kezébe adni a tájat, megváltoztatni a természethez való viszonyukat. A különleges beton receptből készülő 16 és 36 elemű verziókban készített puzzle egyszerre design tárgy is, így a logikai játék egy otthon vagy iroda dísze is lehet.

 

LOGIPLACES

 

Mindenki más élményekkel tölt fel tereket, van aki az eljegyzésének helyszínéhez kötődik, van aki a terephez, ahol futni szokott, vagy a városhoz, ahol az egyetemi éveit töltötte, és vannak, akik a kedvenc sípályájukhoz. A LOGIPLACES célja, hogy az emberek kezébe adhassa a számukra sokat jelentő tereket és ezáltal egy szép emlék mellett új perspektívát is nyújthasson számukra.

 

LOGIPLACES

 

A Tervhivatal magyar építészstúdió  múltévi  találmányához  hasonlóan  idén  is  egy  közösségi finanszírozási kampány keretei között keresi azokat, akik egy egy előrendeléssel, kisebb támogatással segítenék őket a gyártáshoz szükséges kezdőtőke összegyűjtésében.

 

LOGIPLACES

 

A  3D  nyomtatás  teremtette  meg  a  lehetőséget  arra,  hogy  a  LOGIPLACES  játékkal  közösen újraértelmezhessük a tájakat és városokat.

 

 

 

A híres Rolls Royce tengeri cirkálója, az Aeroboat S6-os színtiszta elegancia! A páratlan luxusélmény, nagy teljesítmény és a minőségi építészeti megoldások mellett, lenyűgöző esztétikai élvezetet nyújt.

A világ óragyártásában élen járó Tag Heuer, a mechanikus óraszerkezet „mozgás-tervezés” úttörője.

Design inspiráció, technológiai innovációk - eredeti karóra budapesti gyártással!

Funkció és forma: klasszikus elemek merőben újszerű megoldásokkal vegyítve: ez a Samsung Gear S3 okos óra.

Képes adatbázis ajánló

Ívelt ULTRA HD TV (105 inch)

Ívelt ULTRA HD TV (105 inch)

Forrás: 
LG Electronics Inc.