Design-bicikli GPS lopásgátlóval

Forrás: 
VANMOOF
2014.04.16.
VANMOOF Electrified intelligens kerékpár - Fotó: VANMOOF

A VANMOOF Electrified nem csak designos külseje miatt érdemel figyelmet, hanem azért is, mert ez az első olyan bicikli, amit beépített GPS lopásgátlóval szereltek fel.

A VANMOOF holland kerékpárgyár 2009-től tervez olyan bicikliket, amelyek egyszerűbbé és kényelmesebbé teszi a városi közlekedést. Új e-biciklijük, a VANMOOF Electrified számos olyan extrával van felszerelve, ami a modern computeres technika fejlesztéseivel teszi könnyebbé és örömtelibbé a kerékpározók életét.

VANMOOF Electrified - Fotó: VANMOOF

A letisztult formavilágú, tetszetős váz komoly technikai hátteret rejt a felszín alatt. A kerékpárt az első kerékbe épített agymotor hajtja, az ultrakönnyű akkumulátornak hála pedig az egész jármű mindössze 19 kg-ot nyom. Ha viszont pedállal kívánjuk használni, ugyanolyan könnyen haladhatunk vele, mint bármelyik, nem elektromos biciklivel.

Az intelligens VANMOOF kerékpár legforradalmibb újdonsága a vázba épített, távirányítóval vezérelhető GPS lopásgátló, ami nagy megnyugvást jelent majd a biciklitulajdonosok számára, hiszen segítségével pillanatok alatt megtalálhatják az eltulajdonított kétkerekűt. 

A világ óragyártásában élen járó Tag Heuer, a mechanikus óraszerkezet „mozgás-tervezés” úttörője.

A TimeWalker a Montblanc modern, városias kinézetű sorozatai közé tartozik – ebből készült most egy limitált széria.

Design inspiráció, technológiai innovációk - eredeti karóra budapesti gyártással!

Az IKEA márkát mindenki a bútorokkal társítja, ezért számít  igazi meglepetésnek a svéd bútorgyártó óriás újdonsága, a SLADDA kerékpár.

Képes adatbázis ajánló

 La Ferrari

La Ferrari

Forrás: 
Ferrari