Design-bicikli GPS lopásgátlóval

Forrás: 
VANMOOF
2014.04.16.
VANMOOF Electrified intelligens kerékpár - Fotó: VANMOOF

A VANMOOF Electrified nem csak designos külseje miatt érdemel figyelmet, hanem azért is, mert ez az első olyan bicikli, amit beépített GPS lopásgátlóval szereltek fel.

A VANMOOF holland kerékpárgyár 2009-től tervez olyan bicikliket, amelyek egyszerűbbé és kényelmesebbé teszi a városi közlekedést. Új e-biciklijük, a VANMOOF Electrified számos olyan extrával van felszerelve, ami a modern computeres technika fejlesztéseivel teszi könnyebbé és örömtelibbé a kerékpározók életét.

VANMOOF Electrified - Fotó: VANMOOF

A letisztult formavilágú, tetszetős váz komoly technikai hátteret rejt a felszín alatt. A kerékpárt az első kerékbe épített agymotor hajtja, az ultrakönnyű akkumulátornak hála pedig az egész jármű mindössze 19 kg-ot nyom. Ha viszont pedállal kívánjuk használni, ugyanolyan könnyen haladhatunk vele, mint bármelyik, nem elektromos biciklivel.

Az intelligens VANMOOF kerékpár legforradalmibb újdonsága a vázba épített, távirányítóval vezérelhető GPS lopásgátló, ami nagy megnyugvást jelent majd a biciklitulajdonosok számára, hiszen segítségével pillanatok alatt megtalálhatják az eltulajdonított kétkerekűt. 

Melyik a kedvenc városod? Rakd ki a szobádba egyedi falióraként!

A Budapest óra az egyik legszebb!

A világ első robot-bőröndje – beépített érzékelőinek köszönhetően – mindent „lát és hall” maga körül, így kikerülve az akadályokat követi gazdáját, és segíti abban, hogy önfeledt és kényelmes utazásban legyen része.

Hajszárító, ami mellett zenét hallgathatunk és a hajunkat sem károsítja? Ez már nem utópia, kapható a Dyson Supersonic.

Ma már egyre kedvezőbb árakon szerezhetjük be a legújabb, mindennapjainkat megkönnyítő pulzusmérőket és aktivitásmérő karpántokat, amelyek formailag is egyre szebbek, letisztultabbak…

Képes adatbázis ajánló

Bose SoundLink Mini Bluetooth Speaker, színes

Bose SoundLink Mini Bluetooth Speaker, színes

Forrás: 
www.bose.com