Design-bicikli GPS lopásgátlóval

Forrás: 
VANMOOF
2014.04.16.
VANMOOF Electrified intelligens kerékpár - Fotó: VANMOOF

A VANMOOF Electrified nem csak designos külseje miatt érdemel figyelmet, hanem azért is, mert ez az első olyan bicikli, amit beépített GPS lopásgátlóval szereltek fel.

A VANMOOF holland kerékpárgyár 2009-től tervez olyan bicikliket, amelyek egyszerűbbé és kényelmesebbé teszi a városi közlekedést. Új e-biciklijük, a VANMOOF Electrified számos olyan extrával van felszerelve, ami a modern computeres technika fejlesztéseivel teszi könnyebbé és örömtelibbé a kerékpározók életét.

VANMOOF Electrified - Fotó: VANMOOF

A letisztult formavilágú, tetszetős váz komoly technikai hátteret rejt a felszín alatt. A kerékpárt az első kerékbe épített agymotor hajtja, az ultrakönnyű akkumulátornak hála pedig az egész jármű mindössze 19 kg-ot nyom. Ha viszont pedállal kívánjuk használni, ugyanolyan könnyen haladhatunk vele, mint bármelyik, nem elektromos biciklivel.

Az intelligens VANMOOF kerékpár legforradalmibb újdonsága a vázba épített, távirányítóval vezérelhető GPS lopásgátló, ami nagy megnyugvást jelent majd a biciklitulajdonosok számára, hiszen segítségével pillanatok alatt megtalálhatják az eltulajdonított kétkerekűt. 

Miért pont Valkyrie Rune lett a neve, nem tudni. Mindenestre remekmű, műalkotás. Sikerült a Honda mérnökeinek időtállót alkotniuk.

Augusztus 23-án bemutatták a VW T-Roc-ot. A Golf népszerűségét meglovagolva új változatot dolgoztak ki a konstruktőrök. A szabadidő-autónak, vagy crossovernek nevezett jármű valószínűleg sikeres lesz a márka kedvelői között.

 

Stílusos, eredeti szépség, mely mentes mindennemű stilisztikai modorosságtól – tisztán és lenyűgözően fejezi ki az eleganciát, miközben innovációját tekintve is lenyűgöző!

Egyre több gyártó jelenik meg az okostelefonok mellett okosórákkal is, ám a konzervatív ízlésű óraszeretőket nem sikerül elcsábítaniuk. Egy magyar tervező, Balogh Gábor egy merőben új koncepciót tett le az asztalra, amelyet a nemzetközi sajtó azonnal felkapott, bízunk benne, hogy valamelyik gyártó meg is valósítja. 

Képes adatbázis ajánló

BeoLab 4

BeoLab 4 in white

Forrás: 
Bang and Olufsen