iPad védőtok és hangszóró egyben

Szerző: 
2014.03.18.
Atoll soundPad - Fotó: Atoll

A soundPad a világ első szórakoztatórendszere, amely egy okos iPad borító, mágneses védőburok és bluetooth hangszóró egyben - hát nem nagyszerű?!  

A soundPad egyszerű, nem feltűnő, intuitív, praktikus és elegáns, hiszen így passzolhat igazán az iPad-hez.  Úgy tervezték, hogy valóban mobilitást biztosítson,  a soundPad egy tartós anyagokból készült, mágneses védő fedél, és ha kinyitjuk, akkor egy önálló Bluetooth hangszóró lesz belőle. Könnyű kivitel jellemzi, kiváló szilikon anyagból készült, meglepően puha, selymes hatású, és igazán könnyen tisztítható. Emellett a fő funkciója, hogy valóban fokozza a hangzás élményét, zenehallgatásnál gazdagabb hangminőséget és térhatású hangot nyújt, és a videók hangja is természetesebb lesz. A játékok hangja is meglepően tiszta, teljes és dinamikus lesz, és egyértelműen kihallható a basszus is, az iPad saját hangerősségét akár ötszörösen felerősíti. 

A soundPad az iPad tökéletes társa: testre szabottan, diszkréten egészíti ki és fokozza az iPad hangélményét. Ha felhajtjuk a fedelet, akkor az iPad világítása is bekapcsol. A mágneses fedél tökéles illeszkedést biztosít, amikor lecsukjuk, minden funkciót elrejt, ha éppen nem hangszóróként használjuk, akkor is tökéletesen illeszkedik az iPad designjához. 

soundPad nyitott és csukott állapotban - Fotó: Atoll

A vezetéknélküli hangszóró természetesen nem csak az iPadhez, hanem bármely bluetooth kapcsolatra alkalmas okostelefonhoz, tablethez vagy laptophoz is párosítható, sőt különböző színek közül választhatunk ízlésünknek megfelelően. A soundPad újratölthető nagy kapacitású lítium akkumulátorral rendelkezik, amely akár 10 órányi üzemidőt is kibír, hogy bárhová magunkkal vihessük. 

soundPad színek - Fotó: Atoll

 

Melyik a kedvenc városod? Rakd ki a szobádba egyedi falióraként!

A Budapest óra az egyik legszebb!

A világ első robot-bőröndje – beépített érzékelőinek köszönhetően – mindent „lát és hall” maga körül, így kikerülve az akadályokat követi gazdáját, és segíti abban, hogy önfeledt és kényelmes utazásban legyen része.

Hajszárító, ami mellett zenét hallgathatunk és a hajunkat sem károsítja? Ez már nem utópia, kapható a Dyson Supersonic.

Ma már egyre kedvezőbb árakon szerezhetjük be a legújabb, mindennapjainkat megkönnyítő pulzusmérőket és aktivitásmérő karpántokat, amelyek formailag is egyre szebbek, letisztultabbak…

Képes adatbázis ajánló

Bentley New Flying Spur

Bentley New Flying Spur

Forrás: 
Bentley