iPad védőtok és hangszóró egyben

Szerző: 
2014.03.18.
Atoll soundPad - Fotó: Atoll

A soundPad a világ első szórakoztatórendszere, amely egy okos iPad borító, mágneses védőburok és bluetooth hangszóró egyben - hát nem nagyszerű?!  

A soundPad egyszerű, nem feltűnő, intuitív, praktikus és elegáns, hiszen így passzolhat igazán az iPad-hez.  Úgy tervezték, hogy valóban mobilitást biztosítson,  a soundPad egy tartós anyagokból készült, mágneses védő fedél, és ha kinyitjuk, akkor egy önálló Bluetooth hangszóró lesz belőle. Könnyű kivitel jellemzi, kiváló szilikon anyagból készült, meglepően puha, selymes hatású, és igazán könnyen tisztítható. Emellett a fő funkciója, hogy valóban fokozza a hangzás élményét, zenehallgatásnál gazdagabb hangminőséget és térhatású hangot nyújt, és a videók hangja is természetesebb lesz. A játékok hangja is meglepően tiszta, teljes és dinamikus lesz, és egyértelműen kihallható a basszus is, az iPad saját hangerősségét akár ötszörösen felerősíti. 

A soundPad az iPad tökéletes társa: testre szabottan, diszkréten egészíti ki és fokozza az iPad hangélményét. Ha felhajtjuk a fedelet, akkor az iPad világítása is bekapcsol. A mágneses fedél tökéles illeszkedést biztosít, amikor lecsukjuk, minden funkciót elrejt, ha éppen nem hangszóróként használjuk, akkor is tökéletesen illeszkedik az iPad designjához. 

soundPad nyitott és csukott állapotban - Fotó: Atoll

A vezetéknélküli hangszóró természetesen nem csak az iPadhez, hanem bármely bluetooth kapcsolatra alkalmas okostelefonhoz, tablethez vagy laptophoz is párosítható, sőt különböző színek közül választhatunk ízlésünknek megfelelően. A soundPad újratölthető nagy kapacitású lítium akkumulátorral rendelkezik, amely akár 10 órányi üzemidőt is kibír, hogy bárhová magunkkal vihessük. 

soundPad színek - Fotó: Atoll

 

A világ óragyártásában élen járó Tag Heuer, a mechanikus óraszerkezet „mozgás-tervezés” úttörője.

A TimeWalker a Montblanc modern, városias kinézetű sorozatai közé tartozik – ebből készült most egy limitált széria.

Design inspiráció, technológiai innovációk - eredeti karóra budapesti gyártással!

Az IKEA márkát mindenki a bútorokkal társítja, ezért számít  igazi meglepetésnek a svéd bútorgyártó óriás újdonsága, a SLADDA kerékpár.

Képes adatbázis ajánló

MANSORY_STALLONE

MANSORY_STALLONE

Forrás: 
Mansory