Légy te a telefonod designere!

Szerző: 
2014.02.05.
Moto X Bamboo - Fotó: Motorola

A Moto X a Motorola első olyan okostelefonja, ami már teljes egészében a Google égisze alatt készült, legnagyobb vonzereje és különlegessége, hogy teljesen személyre szabható. Rengeteg különböző színben, műanyagból és fából készített burkolattal egyaránt rendelhető, ráadásul a kamera körüli gyűrű és a hátlap felirata egyaránt testreszabható. 

 

Moto X Ad - Moto Maker, Kanye - Videó: Motorola

 

A Moto X megrendelése előtt már kiválaszthatjuk, hogy az előlap, hátlap milyen színű legyen, illetve a gombokat is az ízlésünkre formálhatjuk a Moto Maker alkalmazásban. 

Most Bamboo Moto X modellje további újítást jelent az okostelefon design területén, hiszen több ezer testreszabási lehetőség közül lehet választani. Mivel igazi bambuszból készül, ezért nincs két telefon, amely pontosan ugyanolyan lenne. 

Kompakt sztereó erősítő, nagy teljesítményű hangszórók – optimális kombináció a kiváló hangminőségű zenehallgatáshoz.

A CES 2016-os technológiai kiállításán, Las Vegasban bizonyára minden modern reform-háziasszony álma látszott megvalósulni az új sütőkkel: Slim Fry technológia, Smart Multi Sensor, 4D-s hőtechnológia, és PerfectRoast húshőmérő? Ismerkedjünk meg velük most közelebbről…

Elérkezett az év nagy pillanata az Alfa Romeonál. Április közepétől már rendelhető az új Giulia. A modell a 2016-os Genfi Autószalonon tartja globális előzetesét: nem kevesebb, mint négy különböző kivitelben. 

Képes adatbázis ajánló

Sony QX10

Sony QX10

Forrás: 
Sony Europe Ltd.