Légy te a telefonod designere!

Szerző: 
2014.02.05.
Moto X Bamboo - Fotó: Motorola

A Moto X a Motorola első olyan okostelefonja, ami már teljes egészében a Google égisze alatt készült, legnagyobb vonzereje és különlegessége, hogy teljesen személyre szabható. Rengeteg különböző színben, műanyagból és fából készített burkolattal egyaránt rendelhető, ráadásul a kamera körüli gyűrű és a hátlap felirata egyaránt testreszabható. 

 

Moto X Ad - Moto Maker, Kanye - Videó: Motorola

 

A Moto X megrendelése előtt már kiválaszthatjuk, hogy az előlap, hátlap milyen színű legyen, illetve a gombokat is az ízlésünkre formálhatjuk a Moto Maker alkalmazásban. 

Most Bamboo Moto X modellje további újítást jelent az okostelefon design területén, hiszen több ezer testreszabási lehetőség közül lehet választani. Mivel igazi bambuszból készül, ezért nincs két telefon, amely pontosan ugyanolyan lenne. 

A világon elsőként olyan okos sisakot fejlesztettek ki, mely fényekkel jelzi a kerékpáros haladási irányát, hirtelen fékezését.

 

A megújuló energia jövőjébe vetett hit csillan meg a Caly Poly Prove Lab járművében, mely teljes mértékben napelemmel hajtott, és nagyon gyors.

 

Az autógyártók egyre rukkolnak elő az újabb és újabb modellekkel, tavasszal a Genfi Autószalon alkalmával számos olyan városi kisautót mutattak be, amelyeket kifezejetten nőknek, mégpedig bevállalós, stílusos nőknek szántak. 

A környezetbarát anyagokból fogkeféket gyártó GOODWELL egy olyan elektromos fogkefével rukkolt elő, melynek nincs szüksége időigényes töltésre.

 

Képes adatbázis ajánló

Philips Fidelio Soundsphere dokkoló

Philips Fidelio Soundsphere dokkoló

Forrás: 
Philips