Légy te a telefonod designere!

Szerző: 
2014.02.05.
Moto X Bamboo - Fotó: Motorola

A Moto X a Motorola első olyan okostelefonja, ami már teljes egészében a Google égisze alatt készült, legnagyobb vonzereje és különlegessége, hogy teljesen személyre szabható. Rengeteg különböző színben, műanyagból és fából készített burkolattal egyaránt rendelhető, ráadásul a kamera körüli gyűrű és a hátlap felirata egyaránt testreszabható. 

 

Moto X Ad - Moto Maker, Kanye - Videó: Motorola

 

A Moto X megrendelése előtt már kiválaszthatjuk, hogy az előlap, hátlap milyen színű legyen, illetve a gombokat is az ízlésünkre formálhatjuk a Moto Maker alkalmazásban. 

Most Bamboo Moto X modellje további újítást jelent az okostelefon design területén, hiszen több ezer testreszabási lehetőség közül lehet választani. Mivel igazi bambuszból készül, ezért nincs két telefon, amely pontosan ugyanolyan lenne. 

A faliórák otthonunk vagy irodánk díszei lehetnek, folyamatosan emlékeztetnek minket az idő múlására. Hétköznapjaink során általában sietünk valahová, az óra jelzi: itt az idő. Néhány designer az óra figyelmeztető ketyegését szeretné megállítani és teljesen új formába önteni a megállíthatatlanul múló időt. 

Augusztus 23-án bemutatták a VW T-Roc-ot. A Golf népszerűségét meglovagolva új változatot dolgoztak ki a konstruktőrök. A szabadidő-autónak, vagy crossovernek nevezett jármű valószínűleg sikeres lesz a márka kedvelői között.

 

Miért pont Valkyrie Rune lett a neve, nem tudni. Mindenestre remekmű, műalkotás. Sikerült a Honda mérnökeinek időtállót alkotniuk.

Stílusos, eredeti szépség, mely mentes mindennemű stilisztikai modorosságtól – tisztán és lenyűgözően fejezi ki az eleganciát, miközben innovációját tekintve is lenyűgöző!

Képes adatbázis ajánló

Audi A8 autóbelső

Audi A8 autóbelső

Forrás: 
Audi