"Mindent az egyben": notebook, tablet, telefon

Szerző: 
2014.06.16.
ASUS transformer Book T100 - Fotó: Asus

Transformer Book V  - "mindent az egyben": noteszgép, táblagép és telefon

A Transformer Book V a világ első ötféle üzemmódú, „három az egyben” típusú, konvergált noteszgépe, amely egymagában kínál egy windowsos és egy androidos noteszgépet és táblagépet, valamint egy androidos okostelefont – hihetetlenül rugalmas készülék, amely mindenféle felhasználási helyzetben kiemelkedően jó. Kialakítása forradalmi, mégis elegáns: a noteszgép leválasztható, 12,5 hüvelykes képernyője külön táblagépként viselkedik, az 5 hüvelykes okostelefon pedig a táblagépbe dokkolható.
Noteszgépként a Transformer Book V teljes QWERTY billentyűzetet és touchpadet tartalmaz, és egyszerre futhat rajta Windows 8.1 és Android 4.4 KitKat. 

Asus Transformer Book V - Fotó: Asus

Táblagépként a Transformer Book V képes önálló Windows 8.1 táblagépként és Android 4.4 KitKat táblagépként is működni (ez utóbbi, ha a telefon dokkolva van). Telefonként a Transformer Book V a világ első 5 hüvelykes LTE okostelefonja, ami az Intel® AtomTM négymagos processzorára épülve kínál páratlan teljesítményt az alkalmazások futtatása, a játék vagy éppen az internetböngészés közben.  A Transformer Book V a noteszgép erejét a táblagépek és okostelefonok mobilitásával egyesíti, és kellően rugalmas az alkalmazások széles körének futtatásához. Az üzemmódok közötti azonnali váltással és a készülékek adatainak egyszerű megosztásával a Transformer Book V szó szerint páratlan felhasználói élményt kínál.

Transformer Book T300 Chi - a praktikus: munkára és szórakozásra egyaránt

Az ASUS Transformer Book T300 Chi egy nagy teljesítményű, szétválasztható noteszgép, amely a világ legvékonyabb 12,5 hüvelykes táblagépképernyőjével együtt érkezik. Tökéletes társa lehet minden olyan sokat utazó felhasználónak, akinek elengedhetetlenek a hatékony irodai funkciók, de szeretné élvezni a filmeket, képeket és zenéket is.

ASUS Transformer Book T300 Chi - Fotó: Asus

Vékonyabb a piac ma szokásos legtöbb ultrahordozható noteszgépénél, a leválasztható táblagép pedig szintén a legvékonyabb Intel Core alapú táblagép – mindössze 7,3 mm vastag. A Transformer Book T300 Chi támogatja az LTE mobilhálózatokat és egy 2560 x 1440 WQHD felbontású IPS képernyővel szerelték fel a lélegzetelállítóan részletes vizuális élmény biztosításához.

Vadonatúj ASUS Fonepad és MeMO Pad sorozat - a kézi kényelem: telefonálásra és szórakozásra

 

Asus Fonepad 8 - Fotó: Asus

A Fonepad 8 (FE380CG) egy 8 hüvelykes táblagép, beépített 3G kapcsolódással és telefonos funkciókkal – remek választás azok számára, akik egyetlen eszközt akarnak használni kapcsolattartásra és szórakozásra. Az egészen vékony, mindössze 5,06 mm-es peremű, 1280 x 800 képpontos, HD IPS képernyőnél a képernyő és ház aránya 72,2 százalékkal jobb a piac 8 hüvelykes telefonos táblagépei (phabletjei) között, ami a legnagyobb hasznos megjelenítési területet eredményezi. 
A két előlapi hangszóró és az ASUS SonicMaster hangrendszer részletgazdag, magával ragadó sztereo hangot biztosít, az élethűség új szintjét hozva a filmekhez, zenékhez és a játékokhoz.

 

ASUS MEMO PAD8 - Fotó: Asus

A MeMO Pad 7 (ME176C) egy teljes funkciókörű, 7 hüvelykes, iparágvezető, 64 bites Android platformos táblagép, amely különösen a szórakozás terén emelkedik ki. Kétcsatornás, sztereo, a SonicMaster technológiát alkalmazó hangrendszere igen széles frekvenciatartományban képes reprodukálni a hangokat, kristálytisztán, zengő basszusokkal megszólalva, még nagyobb hangerő esetén is. Hozzávéve ehhez a nagy felbontású, ultra széles betekintési szögű IPS képernyőt, a hang és a látvány szó szerint életre kelti a filmeket és a játékokat.  A MeMO Pad 8 (ME581CL) a világ legkönnyebb 8 hüvelykes LTE táblagépe, amely kiemelkedő teljesítményt kínál meglepően vékony, elegáns kivitelben. 

 

 

Melyik a kedvenc városod? Rakd ki a szobádba egyedi falióraként!

A Budapest óra az egyik legszebb!

A világ első robot-bőröndje – beépített érzékelőinek köszönhetően – mindent „lát és hall” maga körül, így kikerülve az akadályokat követi gazdáját, és segíti abban, hogy önfeledt és kényelmes utazásban legyen része.

Hajszárító, ami mellett zenét hallgathatunk és a hajunkat sem károsítja? Ez már nem utópia, kapható a Dyson Supersonic.

Ma már egyre kedvezőbb árakon szerezhetjük be a legújabb, mindennapjainkat megkönnyítő pulzusmérőket és aktivitásmérő karpántokat, amelyek formailag is egyre szebbek, letisztultabbak…

Képes adatbázis ajánló

CineMate 1SR hangfalrendszer, házimozi

CineMate 1SR hangfalrendszer, házimozi

Forrás: 
www.bose.com