Az Ooh my deer idei nyári modelljeinek szellemiségét a Wabi Sabi ideológiája járta át, miszerint a valóság szépsége az idő múlásában keresendő. Ahogyan a tökéletlenségben rejlő tökéletességet is megérthetjük a ruhák láttán. Sarkadi Fanni, a tervező avat be minket a titkokba…

 

Lenyűgöző pesti panoráma, energiával teli, tágas terek a Margeza Design Studiotól,  mely a hazai származású, Belgiumban élő házaspár figyelemreméltó ízlését hirdeti.

Valamennyien szívesen lépnénk be nap mint nap egy olyan fürdőszobába, amilyen sehol máshol a világon nem található. A színes, exkluzív fürdőszoba ma már nem álom: egy hazai tervező a világon egyedülálló módon készít abszolút egyedi, személyre szabható fürdőszobai berendezéseket. 

A Where’s Mom új  családi ruhamárka, melyet Kovács Dóra (a Bridget & Olivia ex-tervezője) és párja, Esterházy Miklós közösen hoztak létre. Az idén debütáló, Indiegogo kampánnyal kezdődő környezettudatos projekt sok érdekességet rejteget – meséljenek hát az alapítók…

A természetben előforduló repedezett, töredezett felületek inspirálták Molnár Réka egyedi, Cracked névre hallgató sokszínű táskakollekcióját, mely saját fotók, rajzok alapján készült kidolgozásra.

Légiességet teremthetünk a fehér falakkal, a semleges, natúr színekkel – a természetes anyagok, textúrák pedig nem engedik, hogy túlzottan sterillé váljon a környezetünk. Ha pedig még néhány üde színfolttal is tarkítjuk az összhatást, akkor igazán egyedi és személyes teret alakíthatunk ki – ahogyan Vinkovics Zsuzsa, a VIZSUart lakberendezője is tette... 

Leonardo Ulian „technikai mandala” nevű sorozatában az elektronikus áramköröket mint egyedi tárgyak, műalkotások egyes elemeit jeleníti meg.

Az MVRDV kreatív csapat által tervezett kiskereskedelmi enteriőr, ezúttal a kortárs művészet helyszínévé vált!

Design Award díjas Cero elektromos triciklije után, a nemzetközi szinten is elismert tervezőnk, Túri Tamás legújabb alkotása, egy robogó-inspirálta, kétüléses városi bicikli, a REVO!

Monumentális, mobil, átlátszó és puha – az ideális fesztiválszínpad.