.A természet szépsége persze örökzöld, de a trendek itt is változnak!

Hogyan legyen tehát álomszép a kertünk idén?

 

Valamennyien szívesen lépnénk be nap mint nap egy olyan fürdőszobába, amilyen sehol máshol a világon nem található. A színes, exkluzív fürdőszoba ma már nem álom: egy hazai tervező a világon egyedülálló módon készít abszolút egyedi, személyre szabható fürdőszobai berendezéseket. 

A hideg, fémes csillogás óriási trend, nem csoda, hogy a divattervezők mellett a belsőépítészeti piac nagy gyártói is meglovagolták. A metál csempékkel egyszerre vihetünk fényűző ragyogást az enteriőrbe, miközben optikailag tágíthatjuk, világosabbá is teghetjük általuk a teret. 

Nora Sarman legújabb, 2017-es tavasz/nyári kollekciója Aphroditének, a nőiesség ősi istennőjének madarát idézi. A ruhákon finoman megjelenő madártoll és galamb motívumok, valamint a fehérneműk által inspirált gyönyörű csipkerészletek teszik igazán különlegessé az álomba illő ruhakölteményeket.

Yuki Machino különleges megjelenésű időmérőt alkotott, melynek megjelenését a kamera lencséje ihlette. A különleges óra szerkezete is időtálló, akár egy pillanatot megörökítő fénykép. 

„Valamikor a 90-es évek végén egy testvérpár, két fiatal, vidéki suhanc – Zoltán és Péter - édesanyjukat követve, mertek nagyot álmodni. Annak reményében, hogy a hazai lakástextilpiacon minőséget képviselve, a legnagyobb márkákat hozva új utat kövessenek… 

Hihetetlen erő és dinamizmus, és páratlan stílus jellemzi az új Cartier órákat, melyeknek komoly múltja, történelme van. Legújabb, 2016-os modelljeiken a Föld és a Hold mozgását, és anyagát is megjelenítik a lápisz lazuli és a meteorit kövekből készült számlapokon…

Divat, design, háztartás és gasztronómia – tökéletes harmóniában a Marie Claire Fashion Days eseményének Whirlpool standján, ahol a cégóriás a Supreme Care legújabb generációs mosó- és szárító gépcsalád bemutatása mellett design ételkóstolóval és látványos divatbemutatóval készült! 

New York híres és fényűző negyedében bizony nem könnyű kitűnni egy épületnek a többi közül, de a NYC tervezők által megálmodott Marmara Park Avenue névre hallgató, penthouse parkhotelnek ez mégis sikerült!

Egyedi dekorelemek, melyek egységes stíluselemként folytatódva ragyogják be az egész konyhát. Az Ano és az AlnoStar Sign ötletes designvilága igazi ékszerdobozzá varázsolja a modern konyhákat!