Légiességet teremthetünk a fehér falakkal, a semleges, natúr színekkel – a természetes anyagok, textúrák pedig nem engedik, hogy túlzottan sterillé váljon a környezetünk. Ha pedig még néhány üde színfolttal is tarkítjuk az összhatást, akkor igazán egyedi és személyes teret alakíthatunk ki – ahogyan Vinkovics Zsuzsa, a VIZSUart lakberendezője is tette... 

A budapesti 110 négyzetméteres, L alakú lakást már eleve egy konkrét elképzeléshez kereste és találta meg Batizi-Pócsi Gergő és Batizi-Pócsi Péter (batlab architects) . A pályakezdő, fiatal felnőttek által egyre keresettebbek a kisméretű garzonok, a „három lakás egyben” koncepcióval pedig igazi mikroközösség jött így létre.

A már ismert, népszerű hazai divattervező csapat, a NUBU 2014-ben alapította NUDE by NUBU almárkáját, amely a letisztult, kortárs darabokat kedvelő városi fiatalok számára készít ruhákat és kiegészítőket. Kollekciói jó minőségű anyagokból készülnek, a funkcionalitást és a harmóniát szem előtt tartva.

Az ukrán lakberendező, Karina Ilina szereti a látszólag egymással ellentétes textúrák, a szokatlan anyagok kombinálását. Azt vallja, a belső teret megtöltik élettel ezek az eredeti megoldások, bármekkora is legyen az.

A THEFOUR hazai tervezőcsapatának 2017. tavaszi-nyári kollekciójában az általuk megálmodott világ csodái, az utazásaik alatt gyűjtött szuvenírek és szimbólumok nyernek most új értelmet - a kortárs divat és a manuális technikák figyelemreméltó ötvözésével. 

Színes, fiatalos, modern kislakás külföldi turistáknak.

Cakó Kinga egyedi kollekciójának minden egyes részletét személyes inspirációk, hangulatok határozzák meg, miközben az izgalmas részletmegoldások mellett a hangsúlyt ezúttal is a kényelemre és a hordhatóságra helyezte.

A régi, tetőtéri kislakás, ízlésesen szép modern külsőt kapott az ügyes átalakításoknak köszönhetően, a Batiik Studio jóvoltából.

Nyaralás, túrázás, hosszabb autóút? Íme, néhány ötletes kis eszköz, melyekkel elkerülhetjük korunk egyik rémálmát: a legrosszabb pillanatban lemerült akkumulátort. A gondtalanabb utazás érdekében válogassunk kedvünkre a vidám, trendi darabokból!

Tágas terek, minőségi anyagok, igényes enteriőrmegoldások. Ki gondolta volna, hogy így is lehet egy panelban?