A hideg, fémes csillogás óriási trend, nem csoda, hogy a divattervezők mellett a belsőépítészeti piac nagy gyártói is meglovagolták. A metál csempékkel egyszerre vihetünk fényűző ragyogást az enteriőrbe, miközben optikailag tágíthatjuk, világosabbá is teghetjük általuk a teret. 

Egy kínai kutató szerint mesterséges intelligenciával rendelkező, emberszerű robotok állnak majd munkába, mint az ápolóintézetek, kórházak, éttermek dolgozói. Csia Csia, mint az első kína első emberszerű robotlánya mutatkozott be...

Elképesztő megjelenés, légies hatás, minimál design, mely ugyanakkor cseppet sem megy a praktikum rovására, sőt, épp ellenkezőleg! A szénszálas karbon-csoda ugyanis nem csupán lenyűgözően néz ki, hanem az is.

A várva várt szabadság sokszor nehéz döntés elé kényszerít bennünket: szálljunk tengerre, vagy inkább maradjunk a szárazföldön? A Sealander kétéltűvel ez a dilemma kiküszöbölhető, ugyanis egyaránt használhatjuk a szárazföldön és a tengeren…

Összeállításunkban a minőségi, aktív szabadidő eltöltéséhez ajánlunk néhány kreatív kis kütyüt.

Okos csapat a konyhában: átlátható, komplett rendszerek, digitális, távolról is vezérelhető eszközpark jellemzi a jövő konyháit, melyet akár már ma is – igaz, még kissé borsos áron – megvalósíthatunk. 

Személyre szabott ruháink lehetnek hamarosan a H&M és a Google jóvoltából! A két cég közösen dolgozik egy olyan alkalmazás fejlesztésén, amely felhasználói adataink alapján virtuálisan szabja ránk a tökéletes öltözéket.

Az legnagyobb trendeket és innovációkat felvonultató Heimtextil idei fő témája a „Felfedezések”. Kárpitok, függönyök, falburkolók – különlegesebbnél különlegesebb textíliák sora vonult fel a világ minden tájáról a Messe Frankfurt kereskedelmi vásárterén.

Kerek kijelzőjével, és a Google Android Wear2.0 rendszerével a CES újdonságaként debütál a gyártó első ilyen termékeként beharangozott ZTE Quartz.

Takarítanak, beszélgetnek, füvet nyírnak... Az LG Electronics az idei CES-en mutatta be legújabb, valódi áttörést jelentő, intelligens robotokból álló termékpalettáját.