A spanyol étterem tulajdonosa a Masquespacio építésziroda csapatát bízta meg régi nagy álma megvalósításával.

Összeállításunkban a minőségi, aktív szabadidő eltöltéséhez ajánlunk néhány kreatív kis kütyüt.

Az olasz AIM Studio kreatív, ugyanakkor elegáns otthont álmodott meg Milánó egyik régi irodaházában.

Az ukrán lakberendező, Karina Ilina szereti a látszólag egymással ellentétes textúrák, a szokatlan anyagok kombinálását. Azt vallja, a belső teret megtöltik élettel ezek az eredeti megoldások, bármekkora is legyen az.

Innovatív megoldásokkal rendezte be a kicsiny lakóteret a Michael K Chen Architecture csapata. A lakás fő attrakcióját az eltolható TV fal adja, melynek helyére ágyat vagy asztalt varázsolhatunk egyetlen mozdulattal.

A PiGemArt ékszerek kezdetben csak igazgyöngyből készültek, de Pálmai Ildikó ma már szinte bármilyen egyedi elképzelést megvalósít, legyen az egy személyre szabott gyöngy, ásvány, vagy kristály kollekció.

Egy kreatív lakberendező számára nem lehet akadály a kicsiny méret: jó elosztással, praktikus elrendezéssel, harmonikusan megválasztott formák és színek alkalmazásával még a legkisebb terű lakásból is szemrevaló otthonmegoldások születhetnek.

A három szintes „könyvespolc ház” néven emlegetett egyedi projekt igazán eredeti megoldásokat kínál a polcrendszerek, tárolók és térelválasztók kialakítására.

Cakó Kinga egyedi kollekciójának minden egyes részletét személyes inspirációk, hangulatok határozzák meg, miközben az izgalmas részletmegoldások mellett a hangsúlyt ezúttal is a kényelemre és a hordhatóságra helyezte.

Látványos, ünnepi kiállítást láthatunk 2016. november 26-tól 2017. január 8-ig a Nagytétényi Kastély bútorkiállításának termeiben. A képző-és iparművészek keze által tervezett, egyedi díszítésű karácsonyfák mellett gazdag ünnepi programsorozattal várják a látogatókat…