Marillai Éva és Csík Orsolya egyedi, ugyanakkor a hétköznapi öltözetben is helytálló, eladható, ám következetes koncepciójába könnyű lesz beleszeretni, és ha kreatívak vagyunk, kitűnően kombinálhatunk egy-egy tőlük származó, különlegesebb darabot a már meglévő ruhatárunkkal.

A természetben előforduló repedezett, töredezett felületek inspirálták Molnár Réka egyedi, Cracked névre hallgató sokszínű táskakollekcióját, mely saját fotók, rajzok alapján készült kidolgozásra.

A már ismert, népszerű hazai divattervező csapat, a NUBU 2014-ben alapította NUDE by NUBU almárkáját, amely a letisztult, kortárs darabokat kedvelő városi fiatalok számára készít ruhákat és kiegészítőket. Kollekciói jó minőségű anyagokból készülnek, a funkcionalitást és a harmóniát szem előtt tartva.

Otthon lenni jó. Különösen, ha az egész házat átjárja a szívünknek legkedvesebb zene, tökéletesen tiszta, éles hangjaival betöltve a teret. Harman Kardon HD és WLAN-képes audio technológiái, vezeték nélküli rendszermegoldásai segítségével magas minőségű zeneélményt élvezhetünk páratlanul szép, letisztult környezetben, bárhol is legyünk éppen...

Letisztult anyagok, egyszerű színválasztás mellett érvényesül igazán a forma és funkció – vallja az Artgroup Építész Stúdió vezetőtervezője, Tóth Zoltán.

Fantasztikus hangzás akár 24 órán át a szabadban is az új BeoPlay A1 horozható hagszóróval, mely szinte csábít, hogy magaddal vidd.

Egy ilyen ízléses, minőségi óra kiválóan öltöztet, a letisztultság pedig gyönyörködtet. Rövid kis összeállításunkban most a ragyogó, rózsa-arany trendmodellekből válogattunk, neves, ismert márkák újdonságaiból csemegézve…

Szerelmese vagyok a finom, minőségi textíliáknak! – mesélte lelkesen magazinunknak Bódis Boglárka, az ELYSIAN divatmárka tervezője és tulajdonosa, aki az „ízig-vérig” Nő számára tervez meseszép, finom vonalú kollekciókat. 

Művészi véna és mérnöki illetve tudományos látásmód – ennek a háromnak a keresztmetszete Maform. A külföldön is elismert hazai csapat hat innovatív dizájnerből áll, akik átláthatóságot és újszerűséget hoznak a felhasználók életébe világszerte…

Az ANUKA gyerekdesign márka még csak az idén indult a gyerekek és a tudatos szülők, a letisztult vizuális ingerekre fogékony kicsik meghódítására. A háromtagú, tehetséges hazai csapat kínálatában megtalálhatunk szinte mindent, ami egy vidám és hangulatos gyerekszoba kelléke: soft bútorokat, játékokat, lakástextileket, kiegészítőket…