A mindössze néhány négyzetméteres, ám tengerre néző városi apartman az átalakítás után egy rendkívül otthonos, hangulatos nyári rezidencia lett.

Az olasz AIM Studio kreatív, ugyanakkor elegáns otthont álmodott meg Milánó egyik régi irodaházában.

Sokszor mondjuk, könnyű annak, akinek nagy lakása van, ott mindennek lehet helyet találni! Pedig nem minden a négyzetméterek száma: a jó elrendezés, ami számít. Olykor tágas otthonokban is előfordul, hogy valamely funkció hiányzik, vagy legalábbis csorbát szenved "– vallja Szabó Otília, a Flat Art 2000 Lakásművészeti Stúdió lakberendezője.

Mindenkinek megvan a maga személyes története. Minden embernek van egy volt otthona, ahonnan elindult és most szeretne egy újat, ami adott esetben egy új közös élet kezdete – meséli nekünk Koppány Kata, a fiatal, tehetséges lakberendező, aki ezesetben egy friss pár első közös fészkét álmodta meg…

A tágas, kényelmes konyha és a bájos provance-i stílus a legfőbb jellemzői az otthonos kis lakásnak, melyből tervezői tudatosan kihagyták a hálószobát…

Ha a hideg, téli napokon szívesen melegednénk odabenn is az élő tűz parazsa mellett, akkor érdemes beszerezni egy szép, otthonunk stílusához illő kandallót. Na de milyet is?