A PILPELED x FOFFA által tervezett egyedülállóan előremutató szépség az Electric Concept intelligens kerekein gurul, szuperintelligens beépített motorjának köszönhetően pedig nem csupán trendi, de kiváló vezetési élményt, teljesítményt is nyújt a városok közt ingázó biciklisták számára. 

A manikűrtrendek elképesztő gyorsasággal követik egymást, így a számtalan egyedi minta, elképzelés mellett mindig napvilágot lát egy-egy újabb anyag, technika, design elem,  amit érdemes időről időre felfedeznünk.

Kényelem mindenekfelett – ám ezúttal színes, életteli kiadásban! A milánói Salone del Mobile 2017-es kiállításából már szemezgettünk cikksorozatunk első részében. Akkor a stílusában és színvilágát tekintve minimáalista darabokat vettük górcső alá, ezúttal az izgalmas formáké és színeké lesz a főszerep.

A budapesti 110 négyzetméteres, L alakú lakást már eleve egy konkrét elképzeléshez kereste és találta meg Batizi-Pócsi Gergő és Batizi-Pócsi Péter (batlab architects) . A pályakezdő, fiatal felnőttek által egyre keresettebbek a kisméretű garzonok, a „három lakás egyben” koncepcióval pedig igazi mikroközösség jött így létre.

A már ismert, népszerű hazai divattervező csapat, a NUBU 2014-ben alapította NUDE by NUBU almárkáját, amely a letisztult, kortárs darabokat kedvelő városi fiatalok számára készít ruhákat és kiegészítőket. Kollekciói jó minőségű anyagokból készülnek, a funkcionalitást és a harmóniát szem előtt tartva.

Az ünnepi lakástextil- és dekorációk trendje és kínálata talán sosem volt még ennyire sokszínű, mint az idei! A nagy „home” márkák képviselői az emberek különbözőségeire hívják fel a figyelmet, hogy mindenki megtalálhassa a számára különlegeset, amitől meghitté válik számára az Ünnep.

A Tisza cipő és Dori Tomcsanyi kollaborációjából született limitált szériás modellek az idei évben láttak napvilágot.

Molnár Nini ismert modellből lett kiegészítő tervező, akinek egyedi szőrmetáskáiért már London is odavan! Rövid interjúnkban Ninivel divatról, inspirációkról, anyagokról és viseletről beszélgettünk… 

Az idei nyár ragyogó, fémes-bronzos tündöklését a kiegészítőinkön vethetjük be leginkább, melyhez a stílusos, minőségi Cango&Rinaldi sokoldalú szettjei kitűnő alternatívák lehetnek…

Tágas terek, minőségi anyagok, igényes enteriőrmegoldások. Ki gondolta volna, hogy így is lehet egy panelban?