Design Award díjas Cero elektromos triciklije után, a nemzetközi szinten is elismert tervezőnk, Túri Tamás legújabb alkotása, egy robogó-inspirálta, kétüléses városi bicikli, a REVO!

Szandi és Zsófi már a tanulástól kezdve közös utakon haladt, így mindenben számíthatnak egymásra. Mind az inspirációk gyűjtését, mind a tervezést, mind a modellezést együtt csinálják…

Elképesztő megjelenés, légies hatás, minimál design, mely ugyanakkor cseppet sem megy a praktikum rovására, sőt, épp ellenkezőleg! A szénszálas karbon-csoda ugyanis nem csupán lenyűgözően néz ki, hanem az is.

A már ismert, népszerű hazai divattervező csapat, a NUBU 2014-ben alapította NUDE by NUBU almárkáját, amely a letisztult, kortárs darabokat kedvelő városi fiatalok számára készít ruhákat és kiegészítőket. Kollekciói jó minőségű anyagokból készülnek, a funkcionalitást és a harmóniát szem előtt tartva.

A 60-as évek retro építészete inspirálta a Studio Practice tervezőit, amikor a kanadai, látszólag mozgó, egymásra épülő, több lakásos kockaházakat varázsolták újjá a modern irányvonalak és a városi panoráma irányába…

A lenyűgöző luxus apartman – akár egy film tökéletesre formált díszlete. Az alkotó, Gérard Faivre létrehozta ugyanis a „Művészi Otthonok” fogalmát.