Fazekas Építésziroda Kft.

építész
Fazekas Építésziroda Kft.
1051 Budapest, Sas utca 17.
Tel.: 1- 302 1438
,
Tel.: 1- 302 1468

A húsz évvel ezelőtt alapított Fazekas Építészirodát megszerzett gyakorlata és képességei teszik az egyik legtapasztaltabb nemzetközi építészstúdióvá.

Tapasztalat

Nemzeti vállalatból váltunk nemzetközi építész stúdióvá. Különböző, túlnyomó részt egyedi épületeket tervezünk: többek között lakóépületeket, irodákat, szállodákat, kereskedelmi központokat, vagy kulturális funkciójú épületeket.

Módszer

Tapasztalatunk jelentős része nagy ingatlanbefektetések tervezéséből származik, melyek kivétel nélkül nagy költséghatékonyságot és szigorú figyelmet követelnek az építészektől. A Fazekas Építésziroda Kft. alapvető módszere a külső és belső csapatmunka hatékony alkalmazása. Számunkra a legfontosabb, hogy a megrendelő a kulcsember a csapatban, ezért a projekt során közvetlenül és folyamatosan konzultálunk vele.

Filozófia

Hisszük, hogy minden egyes project egyedi és egyedisége formálja kiválóságát.Amikor a funkció alapos elemzés tárgya, amikor minden részlet precízen megtervezett, amikor a műszaki döntések nagy tapasztalaton alapulnak: akkor az épület olyan intelligenciát tükröz, mely saját esztétikáját teremti meg.