Redform Design Studio

belsőépítész, lakberendező
Redform Design Studio
Email cím: 
1123 Budapest, Alkotás utca 39/d
Tel.: +36-30-952-9419

Egyedülállóan ötvözzük a szellemi tudást, tehetséget és ízlést a különleges minőségű kivitelezéssel, hogy megrendelőinknek világszínvonalú, mással össze nem hasonlítható belsőépítészeti alkotásokat adhassunk!

A Redform Design Studio 1996-ban alakult. Kivételes szakmai tapasztalattal rendelkező belsőépítészeti tervező és kivitelező családi vállalkozás, melyet Veres Péter belsőépítész művész és Veres Gábor faipari mérnök, formatervező művész alapított.

A Redform Design Studio a tervezéstől a kivitelezésig szinte minden munkafázist saját maga végez tervező és asztalos üzemében, műtermében. A kivitelezést az aprólékos kidolgozás, a nemes anyagok használata jellemzi. Könnyen megbirkózunk házak, lakások, éttermek, irodák teljes bútorzatainak, speciális objektumainak, burkolatainak tervezésével és kivitelezésével.

Készülő alkotásainkat az első gondolattól az utolsó mozzanatig felügyeljük, tökéletesítjük. 18 év alatt több, mint ezer különleges, egyedi bútort készítettünk az általunk tervezett terekbe. Belsőépítészeti terveinket világszínvonalon valósítjuk meg Önnek.