Ligne Roset

Design bútor stúdió
Ligne Roset
1061 Budapest, Andrássy út 37.
Tel.: +36 1 269 1848

A több, mint 150 éves francia Ligne Roset design bútorokat és különleges kiegészítőket gyártó cég magyarországi képviselete, több mint 10 éve.
2014 februárjától új bemutatóteremmel várunk minden kedves design rajongót az Andrássy út 37 szám alatt, ahol a francia elegancia és luxus diktálta designbútorok és kiegészítők közül válogathat exkluzív környezetben.

Többek között Peter Maly, Christian Werner, vagy akár Pierre Paulin, klasszikus darabjai mellett a legújabb külön kiadások és újdonságok is folyamatosan megtalálhatóak.
A közel 300nm alapterületű kétszintes bemutatóteremnek köszönhetően, a Ligne Roset kínálatában szereplő, nappali, étkező, illetve hálószoba bútorokból ízelítőt adhatunk.

Munkánk során olyan szolgáltatásokkal is segítjük ügyfeleinket a választásban, mint szín és lakberendezési tanácsadás, illetve látványterv elkészítése.

Prémium kategóriás design bútoraink, a nappali, hálószoba, dolgozó, és étkező területén mind megtalálhatóak, melyeket harmonikusan egészítenek ki lámpáink, lakástextileink, illetve lakás díszítő elemeink.