A környezetbarát anyagokból fogkeféket gyártó GOODWELL egy olyan elektromos fogkefével rukkolt elő, melynek nincs szüksége időigényes töltésre.

 

Kosuke Araki a mindennaposnak számító háztartási hulladékból, illetve a zöldség- és húspiac hulladékából készít letisztult, minimalista edényeket.

 

A világon elsőként olyan okos sisakot fejlesztettek ki, mely fényekkel jelzi a kerékpáros haladási irányát, hirtelen fékezését.

 

Kaliforniai egyetemisták egy workshop keretében apró kis házakat építettek könnyen fellelhető anyagokból, hajléktalanok számára.

 

Harry Thaler olasz tervező munkája ez a nagyon könnyű, egyedi formavilágú, elektromos kerékpár - LEAOS.

 

Templom, biomassza-erőmű, lakóház, múzeum és egy különleges művészlak is szerepel a Wienerberger Brick Award 2018 versenyén. A nemzetközi elismerésért 44 ország, közel 600 nevezett építészeti projektjét vizsgálta meg a szakértői zsűri.

Az organikus építészet fantasztikus példája az amerikai Kendrick Bangs Kellogg építész által tervezett ház Joshua Tree közelében.

 

A megújuló energia jövőjébe vetett hit csillan meg a Caly Poly Prove Lab járművében, mely teljes mértékben napelemmel hajtott, és nagyon gyors.

 

 

„Identitás & Image” -  ZEMA!  Bemutatták a népszerű magyar ékszermárka saját tervezésű és kivitelezésű kollekcióinak legújabb darabjait. A tervező hű maradt ideológiájához, mellyel múltunk értékeit őrzi és adja tovább a jelenkor generációjának.

Kétszintes lakás a 16. emeleten, két kultúra találkozása jegyében.

Sergey Makhno építész saját lakása, a japán minimalizmus és az ukrán hagyományok ötvözésének remek példája.

 

Oldalak