A Seaboard Rise nem csak egy high-tech MIDI vezérlőrendszer és elektronikus zongora, hanem sokkal inkább egy teljesen újfajta kifejezésmódokat lehetővé tevő digitális hangszer.

Magyarországon és a világ más tájain is egyre égetőbb gazdasági és szociális probléma a lakáshiány. A Kodasema nevű észt designcég erre adott válasza a KODA, amely egy rugalmasan alakítható, gyorsan és egyszerűen felhúzható, kis alapterületű mobilházikó.

Tavaszi stílus-és gardróbfrissítéssel a főszerepben. 

A már ismert designerek mellett több új tervezővel is megismerkedhetnek a látogatók,

a vásárlás élményét pedig Lakatos Márk stílus-, smink és hajtanácsadás,idei öltözködési trendek előadása mellett több nagyszabású programkínálat is színesíti.

Egyre többen keresik a természetben fellelhető szépségápoló szereket. Az Institut Karité Paris termékeinek fő alapanyaga a sheavaj, amely az egyik legjobb természetes bőrápolószer.

Az indusztriális felhangokkal átszőtt minimál terek régi-új kedvence a cementburkolat. Mit tud ez a hűvös hatású, de nem rideg, letisztult és hatalmas, egybefüggő felületeivel lenyűgöző anyag?

 

A Magyar Nemzeti Galária Modern Idők című kiállításai inspirálta a cukovy 2018 tavasz/nyári kollekcióját. A bemutató a Mercedes-benz Fashion Week Central Europe keretein belül került megrendezésre, az Iparművészeti Múzeumban, így a művészeti kapcsolódás többszörösen jellemezte a márka kollekciójának hangulatát.

Az fiatal maláj anyuka, Samantha Lee mára már foodart sztárrá vált, a  két lányának készített kreatív ételkombinációnak köszönhetően.

Kíváncsiak voltunk minek köszönheti népszerűségét az alkotó.

 

Kozlik Zoltánnal, a WeWood hazai képviselőjével beszélgettünk órákról, stílusról, valamint a divat és a környezetvédelem lehetséges összefonódásáról.

 

A Herschel Supply kollekciójának részeként a késői 1980-as évek utcai kultúráját ünnepli a Keith Haring kollekcióval, ami táskákat, sapkákat, kiegészítőket és az új ruházati vonal modelljeit egyaránt magába foglalja.

Melyik kisfiú ne álmodozott volna arról, hogy pilóta lesz, s melyik „nagyfiú” ne örülne neki, ha egyszer egy ilyen járgány fedélzetére léphetne, sőt ott is tölthetne pár hangulatos éjszakát?

 

Oldalak