A hna design studio tervei alapján született újjá az a különleges adottságú kétszintes tetőtéri lakás, ahol a high-tech megoldásokban bővelkedő berendezés tökéletesen passzol a már meglévő szerkezeti elemekhez.

Sok esetben bebizonyosodott már, hogy egyes italok nemcsak szeszes frissítőként, finoman bódító mannaként élnek mindennapjainkban, hanem sokszor szimbolikus tartamuk is van. Innen nézve nem meglepő, hogy számos asszociációt kapcsolhatunk a pezsgőhöz is, mely több száz éve jelen van a köztudatban.

Egy mentett cica, MISKA inspirálta ékszerek bájos huncutságukkal hódítják meg hazánkat és a nagyvilágot egyaránt.

 

"Bohókás, hordható alkotásaink legfőbb üzenete a játékosság, hogy felnőttként is merjünk olykor önfeledt gyerekek lenni." -MISKA

Régi malomból kialakított, a  mai kortárs igényeknek megfelelő szálloda és étterem került kialakításra Debrecen egyik belvárosi utcasarkán, melyre egyik ottani sétánk alkalmával lettünk figyelmesek.

Bemutatták Budapest első fénykertjét a Margitszigeten: mostantól a zenélő szökőkút vízfüggönyén minden este hazai hírességek és történelmi személyek fotói jelennek meg, a sziget északi oldalán pedig 100-140 éves ősfákat világítanak meg egyedi formákban...

Magyarország legnagyobb összművészeti fesztiválja, a MŰVÉSZETEK VÖLGYE ma megnyitotta kapuit. Az egyedülálló kulturális rendezvénysorozat a mai naptól július 30-ig várja immáron 27. alkalommal látogatóit! Újdonságokat tartogat az idei év is,  kibővült programhelyszínekkel, a hagyományos zenei műsorok és kiállítások mellett, új cirkusszal, több színházzal , gyerek- és kutyabarát megoldásokkal várja az érdeklődőket!

A Withings aktivitásmérők, okosmérlegek és további egészségünkre fókuszáló okoseszközök immár a Nokia új termékpalettáján lesznek megtalálhatók, a portfólió ráadásul két újabb eszközzel – egy vérnyomásmérővel és egy okosmérleggel is bővült…

Exluziv válogatás Magyarolszág vezető ingatlanközvetítő csapatától, a CDC Ingatlan LUXUS lakásainak kínálatából. 4 ajánlat különböző stílusban és minden igényt kielégítve, egyedi belsőépítészeti megoldásokkal fűszerezve.

A divat és gasztronómia tagadhatatlanul frigyre lépett egymással, ezen senki sem lepődik meg ma már meg. A kulináris művészetek kulcsfontosságú elemei lettek számos elismert divatház kereskedelmi kampányának.

Uli – azaz Ushii Landia lengyel tervező blogjában láttuk ezt a bájosan lányos, tetőtéri birodalmat, ahol valamennyi tárgy a tervező lelkes gyűjtőszenvedélyének köszönhetően, szerelem volt első látásra…

Oldalak