Elegáns, letisztult darabok, modern és nőiés hangulat uralja a Judit Takács márka legújabb, "Divided Collection" névre keresztelt kollekcióját.

Mégis mi lehetne tökéletesebb karácsonyi ajándék egy autóbolond számára, mint egy kézzel készített óra, aminek alapanyaga valaha egy klasszikus Ford Mustang szerves része volt?

 

Oláh Bernadett lakberendezővel beszélgettünk a keleti tanok nyugati alkalmazásairól, a feng-shuiról, s arról hogyan tudunk harmóniát, nyugalmat csempészni otthonainkba.

 

Az omladozó házfalakon, nyomasztóan szürke betonfelületeken megjelenő színes rajzok, üzenetek és sokszor művészi értéket is képviselő graffitik egy új generációját teszi lehetővé a SprayPrinter.

 

A kétszáz éves múltú angol divatcég, a Debenhams Budapesten forgatta karácsonyi reklámfilmjét!

 

 

A Chengdu Creativity&Design Week a kínai kreatívipar kiemelkedően fontos eseménye, ahol több nemzetközi design cég is bemutatkozott, többek között három magyar divatmárka is.

A Pakamé divatmárkát leginkább azért szeretjük, mert pontosan tudja, hogy mi kell nekünk, fiatal, modern, nagyvárosi nőknek. Most a legújabb, őszi-téli kollekciót vettük górcső alá és roppant izgatottak vagyunk azzal kapcsolatban, amit találtunk!

Zsana elemi erővel vonzódik az ékszerekhez, s készíti őket, olyan egyedi technikával, mint senki más! Különleges és bonyolult módszere miatt, egyelőre nem kell attól tartania, hogy bárki is másolná a termékeit.

 

A fiatal tervező, Szegner Katalin idén ősszel indította útjára márkáját, az E'GNER-t. A táskák különleges anyagkombinációjába és tiszta formáiba rögtön beleszerettünk. 

Oldalak