Imádod a tengerpartot? Nem gond, már is élvezheted zuhanyozás közben, mintha ott lenne a habzó mélység. Vagy szívesen ébrednél reggel cseresznyefavirágok között? A 3D decor festéssel még a vízen járás is lehetséges!

 

A Simple House impozáns, markáns megjelenésű épület, mely hideg és csupasz mozdulatlanságával éles kontrasztot alkot az őt körülvevő zöldellő természettel.

 

 

Az Apple Watch méltó konkurense lett a Fitbit Lonic okosóra, mely a Fitbit gyártó eddigi termékeivel ellentétben már nem csupán egy fitnesz – és aktivitásmérő szerkezet, hanem sokkal több annál…

 

Világjáró névre hallgat Skodák Móni hazai tervező márkájának, a Moniminek a legújabb, 2017-es őszi-téli kollekciója, mely utazásaink emlékeit, Földünk különböző vidékeit, és az ott élő népek kultúráját idézi fel. Induljunk hát egy izgalmas utazásra a Monimivel…

 

Barato, a Google Art művész - díszlettervező és környezetvédelmi aktivista – felfedezte, hogy a népszerű kereső algoritmusok segítségével harmonikus és jól strukturált mintákat, látványos kompozíciókat tud generálni. 

Különleges színpadi show-val készül az ekletikus színpadi vízióiról ismert Anna and the Barbies zenekar az idei év egyik legnagyobb koncertjére.

A nemrégiben megalakult SZETT tagjai, neves hazai szőnyegdesignerek lépnek a közönség elé októberben a saját szervezésükben megrendezett I. RUG ART FEST-en.

2017. október 7 - október 22.

 

A Swatt Miers Architects csapat közreműködésével, épült ez a mesés családi rezidencia, melynek érdekességét főként az méreteiben és eredei, völgyre néző tájolásában vélhetjük felfedezni…

 

A Richard Clarkson Studio előrukkolt egy különleges, interaktív, világító szobadísszel. Ötleteik között olyan különleges tárgyak találhatóak, mint a felfüggesztett gömb alakú terrárium, a tárcsázós mobiltelefon, vagy a székként funkcionáló bölcső. Most felhőt visznek a szobánkba.

Az emberi lét legnagyobb ellensége az idő, mely kifolyik a kezünk közül, s eliramlik az élet pillanatok alatt. Sokan sokféle módon próbálták feltartóztatni már tűzzel, vízzel. Íme a legcsodálatosabb próbálkozások.

 

Valójában mind a mai napig nem tudjuk, hogy az idő, az valóság vagy csupán illúzió. Leggyakrabban bizony az utóbbi felé hajlunk, miszerint nem más, csupán csak az emberi agyban - szívben, lélekben - élő tünemény, mely azonban kézzel fogható materialitásában nem létezik, s az égvilágon semmi sem szubjektívebb nála.

Oldalak