A Foster 520 fotel a klubszékek hangulatát idézi fel időtlenül elegáns, harmonikus és különösen kényelmes formavilágával.

 
Az IMOGEN 2018 tavasz-nyári kollekciója a minimalizmus és a praktikum összhangját teremti meg. A márka alapértékeihez hűen az örök érvényű ruhatár kialakítására törekszik.
A kísérletező , mégis választékos alapanyagokkal dolgozó, a letisztult szabásvonalakat kedvelő, finom modernitást, eleganciát és kifinomultságot képviselő márka legfrissebb kollekciója bemutatkozik!
 

 

Új handmade üzlet nyílt Budapest szívében! A Manka, mely már másfél hónapja áll nyitva a művészet és design szerelmesei előtt. E kedves kis kézműves kuckó, két kreatív embernek köszönheti születését, Horváth Mónika grafikus és férje, Kulcsár István személyében.

 

 

Egy szoba, amely visszarepít az időben és lecsillapítja feszült idegeit, egy  menedéket, ami könnyedségével és bájával igazi gyógyír a léleknek ...

Ha ilyet szeretne forduljon a vintage stílus jegyeihez, teremtsen harmóniát az otthonában és lelkében egyaránt.

 

.A természet szépsége persze örökzöld, de a trendek itt is változnak!

Hogyan legyen tehát álomszép a kertünk idén?

 

 

Kortárs design, minőség, letisztultság, városi nomádok és egy plusz csavar- talán ezekkel a hívószavakkal lehet leírni a MÜSKINN táskák izgalmas karakterét, tervezőinek és viselőinek jellemét.

 

Egy bútordarab, ami különleges optikai tulajdonságokkal rendelkezik. Átlátszó szék, ami nem csupán ülőalkalmatosság, de különleges, művészi, igazán látványos és egyedi desing termék is egyben.

A második világháborús amerikai vadászrepülőtől kölcsönzött névre keresztelt Ford modell már az 1965-ös tömegtermelés megindulása előtt is versenyautónak készült. Ikonikus, félreismerhetetlen formavilága, drasztikus teljesítménye végigkíséri a modell történetét. A legújabb Ford Mustang megőrzi a hagyományos külső jegyeket, miközben nem lehet panasz a teljesítményre sem, s közben gazdaságosabbá és biztonságosabbá is vált.

 

A barokk kor csipkékkel, selyembrokáttal és erőteljes díszítéssel készített, bő szabású, merész színű ruhái időnként felbukkannak a divattörténelemben, újraértelmezve annak formavilágát. Sylvie Facon ruhái a barokk ruhatervezés, az emblematikus festészet és költészet s a modern formavilág határmezsgyéin mozogva lenyűgöző összképet mutatnak.

 

Oldalak